F-Secure Internet Security

A legjobb vírusirtó – új kiadásban

Fedezze fel félelem nélkül az internet világát. Számítógépe és adatai biztonságát az F-Secure Internet Security garantálja, amely egy sebészi pontosságú antivírust és egy hatékony tűzfalat tartalmaz. A magyar nyelven is elérhető szoftver távol tartja a vírusokat, kémprogramokat, kártevőket a gépétől és megakadályozza illetéktelenek behatolását személyes adataiba. Segítségével felügyelheti és irányíthatja gyermekei internetezési szokásait.
AV-Test Legjobb Védelem

A legjobb védelem

Az F-Secure Internet Security nyújtja a legjobb védelmet a neves AV-Test.org víruslabor éves összesítő jelentése szerint. Az új védelmi csomag olyan neveket utasít maga mögé, mint a Kaspersky, Norton, AVG, Avast, Avira és Panda vírusvédelmek, és megbízhatósága jelentősen megelőzi az ESET és a Microsoft által fejlesztett vírusirtókat.

Évek óta a világ élvonalába tartozik az F-Secure Internet Security, amely a vírusok, kémprogramok, trójaiak mellett védelmet nyújt a káros internetes tartalmaktól, az adathalász akcióktól és a spamektől egyaránt.

Egy program –  egy válasz minden biztonsági kockázatra: F-Secure Internet Security

Internet Security 2013

Felkészült a számítógépe az új veszélyekre?

A banki adatokkal visszaélő trójai programok és a zsaroló, titkosító szoftverek világában az internet egyre több veszélyt jelent számítógépére és adataira. Védje banki adatait az F-Secure Internet Security teljesen újratervezett személyi tűzfalával hatékonyan tartja távol az illetékteleneket.


Internet Security 2013

Vadonatúj DeepGuard technológiával

A felhő-alapú DeepGuard technológia segítségével az Ön számítógépe védleméről is az F-Secure globális számítási felhője gondoskodik: kódelemzésben és az ismeretlen kártevők azonosításában ezen túl a védelem nincsen ráutalva a helyi számítógép erőforrásai és az adatbázisok folyamatos frissítésére.


Internet Security 2013

Teljes körű Szülői Felügyelet

Az F-Secure Internet Security segítségével hatékonyan korlátozathatja, hogy a számítógépet használok milyen kategóriájú weboldalakat látogathatnak meg. Vigyázzon gyermekeire a Szülői Felügyelet webszűrője segítségével!


Internet Security 2013

Elakadt? Segítünk!

Gondot okoz a régi vírusirtó eltávolítása, az új telepítése? Ingyenes és barátságos ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel segítenek telefonon, távsegítséggel, előzetes egyeztetés alapján akár hétvégén is. Tegyen próbára minket, nem fog csalódni.

 

Árak és vásárlás